Projektledare Arbetsmiljö

Kiruna & Boliden

Om oss

Vi på Hsafety arbetar med arbetsmiljö, skydd och säkerhet med huvudsaklig marknadsorientering i Norr- och Västerbotten. Vi är idag ett 20-tal medarbetare med kontor i Kiruna, Boliden och Umeå och tillhör Högkammen-koncernen. Affärsområdena är indelade i arbetsmiljö, elteknik, mätteknik, brandskydd, sprängteknik och fallskydd.

Vi erbjuder en arbetsplats på framfart där varje medarbetares trivsel och utveckling är viktig för oss. På våra arbetsplatser råder ett öppet klimat där vi har löpande kontakt och där alla ställer upp för och hjälper varandra. 

Projektledare Arbetsmiljö

Söker du ett arbete med kollegor som intresserar sig för samma frågor som dig och kan utmana och utveckla din kompetens? Vi söker en medarbetare till Kiruna med arbetsområde Malmfälten som stärker vår kompetens och fortsatta utveckling inom arbetsmiljö och säkerhet.

Om tjänsten 

Vi söker en medarbetare inom arbetsmiljö med uppdrag att stötta såväl interna resurser som våra kunder.

Som projektledare hos oss kommer du ingå i ett team av medarbetare där du har en nyckelroll i att stödja kollegor och medarbetare vid kvalificerade frågor inom arbetsmiljö, säkerhet.

Inom rollen kommer du ha möjlighet att vara uppdragsledare gentemot en eller ett par kunder, genomföra uppdrag som ställer krav på kvalificerad kompetens-/ erfarenhet (utredningar, revisioner, mätningar, metodutveckling mm).

Bakgrund/ erfarenhet 

Vi tror att du är Arbetsmiljöingenjör eller arbetsmiljökonsult med teknisk högskole-/ universitetsutbildning och flerårig yrkesverksam erfarenhet.

Erfarenhet av arbete inom processindustri, byggindustri, eller gruvindustri, verkstadsindustri, infrastruktur-projekt, energibranschen eller transportverksamhet är meriterande.   

Som person ser vi gärna att du är en social, kommunikativ och lösningsorienterad person som är engagerad i att jobba med arbetsmiljöfrågor.

Vi ser även en styrka i att vara en lagspelare som både stöttar och tar stöd av andra i utmanande situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Kontaktuppgifter

Henrik Magnusson, affärschef

+46 70 520 81 35

henrik.magnusson@hsafety.se

 Emil Stråhle, unionen

+46 73 062 35 73

emil.strahle@hsafety.se

 

 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
010
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %